Fengshui - energioiltaan tasapainoinen kokonaisuus

Onko sinulla joskus vahva tunne tai käsitys siitä, että jokin esine tai huonekalu kuuluu juuri tiettyyn paikkaan? Usein ihmiset tiedostamattaan toteuttavat fengshuin lähtökohtia.

Fengshuin avulla voidaan luoda tiloja, joissa yksilöt, huoneet ja rakennus ja sen sijainti muodostavat energioiltaan tasapainoisen kokonaisuuden. Kyse ei ole trendien toteuttamisesta, vaan pienistä, merkityksellisiksi koetuista asioista, niiden korostamisesta ja ympäristön vaikutuksen tiedostamisesta sekä sen hyödyntämisestä. Fengshui-filosofian mukaisesti keskitytään siihen, kuinka tila vaikuttaa ihmiseen ja kuinka sen halutaan siihen vaikuttavan. Muun muassa viiden elementin ja näiden vuorovaikutuksen ymmärtämisellä voidaan parantaa hyvinvointia ja menestymistä jo valmistuneessa tai suunnitteluvaiheessa olevassa kodissa tai yritysympäristössä.

Harmoniaa fengshuilla!

Fengshuissa painotetaan elämään harmoniassa ja tasapainossa meitä ympäröivän energian kanssa. Kyse ei ole ainoastaan rakennusten tarkasta maisemaan ja ympäristöön sijoittamisesta, vaan myös kaikesta niiden sisällä. Esimerkiksi viisi elementtiä - vesi, puu, tuli, maa ja metalli - on mahdollista yhdistää toisiinsa lukemattomin eri tavoin positiivisten Qi värähtelyjen aikaansaamiseksi kodissa tai työpaikalla. Jokainen elementti yhdistetään omaan ilmansuuntaansa ja näitä eri elementtien energioita on klassisen fengshuin mukaan mahdollista tukea tai rajoittaa mm. suotuisilla esineillä, väreillä ja muodoilla. Tilaan voidaan tehdä tehosteita asukaan omien energioiden tai tuen tarpeiden mukaan. Jokaiselle asukkaalle tai työntekijälle voidaan siis tehdä yksilöllinen ympäristö varsin pienillä asioilla, mutta suurin vaikutuksin. Kysy lisää tai sovi aika Deko-tunnille!