Deko-tunti = tutustuminen ja sisustuskonsultaatio

Sisustussuunnitelman tekeminen lähtee aina asiakkaan omista toiveista ja mieltymyksistä, jotka sisustussuunnittelija osaa pukea kokonaisuuksiksi ja erilaisiksi vaihtoehdoiksi.

Tarvitsetko sisustuskonsultaatiota?

Haluaisitko nopeaa apua sisustuskysymyksiin? Valaistussuunnitelmat, pintamateriaalivalinnat tai haluatko hyödyntää fengshuita kotisi sisustuksessa? Tai kaipaatko konkreettista apua tai assistenttia työympäristön sisustusratkaisuihin? Ota yhteyttä!  Deko-tunnin hinta on 40 euroa ja tunnissa ehtii paljon! Autan mielelläni myös ideoinnissa, talonrakennuksen haasteissa ja työpaikan viihtyvyyden parantamisessa. Voit myös hankkia lahjakortin Deko-tunnille - takuulla yksilöllinen lahja, jolle on käyttöä.

Deko-tunnin tavoite

Deko-tunnilla antamani sisustuskonsultaation tavoitteena ei ole toteuttaa omia mieltymyksiäni, vaan antaa näkemysapua ja saada asiakas itse löytämään sopivimmat ratkaisut. Jos asiakas haluaa kuulla fengshuin peruskäsitteistä, niitä voidaan käydä lyhyesti läpi esim. sisustettavan talon tai tilan mittapiirroksen tai valokuvien kautta. Usein ensimmäisessä tapaamisessa määritellään millaisesta tarpeesta on kyse, jonka jälkeen pystyn laatimaan tarjouksen ja aikataulun toteutuksesta. Joissain tapauksissa jo Deko-tunti riittää vahvistamaan asiakkaan oman näkemyksen, eikä tarvetta yksityiskohtaisempaan sisustussuunnitelmaan tuossa tilanteessa olekaan.