Yhteystiedot

Harmoniaa Hyvinvointi- ja koulutuspalvelut Katja Väyrynen
Jokikatu 14a29
80220 Joensuu

050 511 0976 | vayrynenkatjas@gmail.com | www.harmoniaa.fi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Harmoniaa hyvinvointi- ja koulutuspalvelut Katja Väyrynen
Mäntyniemenkuja 5 as 1
80220 Joensuu

Y-tunnus:
Puh: 050-5110976

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Harmoniaa hyvinvointi- ja koulutuspalvelut Katja Väyrynen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Harmoniaa-hyvinvointi- ja koulutuspalvelut Katja Väyrynen, Joensuu

Harmoniaa on hyvinvointi- ja koulutuspalveluyritys, joka tarjoaa:

  • kokonaisvaltaisia luontaishoitoelämyksiä
  • fengshui-konsultaatiota
  • sisustussuunnitelmia ja 
  • erilaisia koulutuspalveluja.

Tahtoistiko parempaa oloa, lisää energiaa ja sisäistä rauhaa?

Tarjoan sinulle ratkaisuja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen. Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä pian.

Linkkejä ja mielenkiintoisia sivuja

Kehon harmonisointiin liittyviä linkkejä:
http://www.jcm.co.uk/
http://www.akupunktio.net
http://www.koskivirta.net
http://www.lkl.fi/index.php?page=1286

Keskusteluja työn alla olevasta lakimuutoksesta luontaishoitoihin liittyen:
http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite?c=CT...rapper
http://ninasuomalainen.blogit.uusisuomi.fi/2009/...ehto/

Ympäristön harmonisointiin liittyviä linkkejä:
http://www.fengshui.fi/
http://www.anjabanks.com
http://www.josephyu.com
www.unoudesign.fi