koulutukset yrityksille ja ryhmille

Palveluihini kuuluvat myös erilaiset koulutukset yrityksille ja ryhmille sekä koulutusmatkat aina ulkomaille saakka. Koulutusvaihtoehdoista löydät esimerkiksi erilaista sisältöä yrityksesi TYHY- ja VESO-päiviin, tai voitte ryhmässä perehtyä kiinalaisen lääketieteen saloihin tai vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan.

TYHY- ja VESO- päivän koulutukset

Vaihtelua TYHY ja VESO-päiviin. Tilaa itsehoitomenetelmiin, mindfullnesiin tai fengshuihin liittyvä toiminnallinen lyhytkoulutus. Hyötyä arkeen ja työhön! Teemat voidaan räätälöidä juuri kohderyhmälle sopivaksi 2-8 h koulutukseksi ja toteuttaa vaikka luonnon äärellä.

HARMONIAA-yhdistelmähoitokoulutus 40h + näyttö

Erityisesti apteekeissa toteutettaviksi hoitokokonaisuuksiksi!  Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvat hoidot opetetaan mestari-kisälli periaatteella sosiaali- ja terveysalan tutkinnon suorittaneille, apteekissa työskenteleville henkilöille työpaikkakoulutuksena.  Kysy lisää ja uudista apteekkikonseptiasi!

Harmoniaa- yhdistelmähoidot pohjautuvat kiinalaisen lääketiedettä ja koululääketiedettä yhdistävään tietoperustaan ihmisen kehon ja mielen toiminnasta. Hoidoilla vaikutetaan autonomiseen hermostoon, joka aktivoi  tai rauhoittaa tiettyjen elinten toimintaa. Lisäksi hoidoissa huomioidaan sertifioitujen aromaterapeuttisten öljyjen ja lämpöhoidon lisävaikutus kehon rentoutumisessa. Hoidot ovat:

  • HARMONIAA BOOST - diabetekseen, aineenvaihduntaan liittyen/ruoansulatukseen
  • HARMONIAA PAIN – migreeniin, niska-hartiavaivoihin sekä selkä- ja iskiasvaivoihin
  • HARMONIAA RELAX -unettomuuteen tai stressiin, jalkojen pakotukseen ja verenkiertohäiriöihin
  • HARMONIAA BALANCE -hormonaalisiin vaivoihin (kiertohäiriöt, menopaussi, lapsettomuus)
  • HARMONIAA WIND - allergia- tai astman hoitoon liittyen

Hyvinvointikoulutusmatkat

Pienille 4-6 hengen ryhmille suunnitellut esim. vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan viikon mittaiset koulutusmatkat ulkomaille halutussa kohteessa. Suunnitellaan teille yllättävän edullinen, elämyksiä sisältävä koulutusmatka! Hyviä kohteita mm. Azorit, Turkki, Etelä-Saksa jne.