Koulutusta HukkaHarmony -kuumakiviterapiasta Joensuussa

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty erityisesti Intiassa ja Tiibetissä. Kuumakiviterapia on syvärentouttava hoito, jossa kiven paino ja lämpö vaikuttavat suoraan kehon energiakeskuksiin. Joensuulainen Riitta Koskivirta on osallistunut HukkaHarmony -kuumakiviterapian kehittämiseen, jossa käytetään Hukka Designin valmistamia vuolukivisiä hoitokiviä. Hoitoa käytetään mm. kehon puhdistamiseen jännitys- ja stressitiloista sekä hermostollisten ongelmien hoidossa. Kuumakiviterapia soveltuu hyvin myös esim. kehitysvammaisten ja lasten rauhoittavaksi aistihoidoksi.

HukkaHarmony -kuumakiviterapiakurssin koulutussisältö

HukkaHarmony -kiviterapia sopii urheilevalle lihashuolloksi, hemmottelu- ja rauhoittumishoitona stressaantuneille, aisti- ja kosketushoitona vammaisille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja erilaisille kuntoutujille sekä hoidoksi erilaisiin lämpöä kaipaaviin kiputiloihin. Koulutus sopii kaikille hierontahoidoista kiinnostuneille, luontaishoitajille, urheiluhierojille, kauneuden- ja jalkojenhoidon ammattilaisille, mielenterveys- ja päihdetyönkuntoutustyöntekijöille sekä hoivayrittäjille. Koulutus järjestetään pienryhmässä intensiivisenä 16 h:n koulutuksena. Koulutuksessa teoria ja käytännön esimerkkihoitojen avulla, kuumakivihieronnan perusteet tulevat monipuolisesti tutuksi. Koulutuksen hinta on 600 sisältäen koulutus- ja harjoitusmateriaalin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimin yhdessä Riitta Koskivirran kanssa HukkaHarmony -kiviterapian kouluttajana. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tutustu myös tarjoamiimme kuumakiviterapiahoitoihin.