Fengshui- ja sisustamiskoulutukset Joensuussa

Fengshui- ja sisustamiskoulutukset sisältävät yleensä kaikille yhteisen osion, jossa voidaan käydä lähtökohdat läpi joko sisustussuunnittelun ja/tai fengshuin näkökulmasta ja sen jälkeen koulutuksessa voidaan edetä konkreettisten suunnitelmien tekemiseen pari tai ryhmätyöskentelynä. Fengshuita voi soveltaa myös puutarhassa ja luoda harmonisen pihaympäristön.

Koulutukset työyhteisöille ja suunnittelijoille

Työyhteisöille ja rakennus- ja remonttisuunnittelijoille suunnatut sisustamiskoulutukset mahdollistavat käyttäjälähtöisyyden, viihtyisyyden, toimivuuden ja imagon entistä paremman huomioonottamisen tilojen rakentamisessa.

Hyvinvointiviikonloppua

Harmoniaa toteuttaa räätälöityjä koulutussisältöjä ryhmille myös täysihoidolla. Esimerkiksi Holiday Club Katinkullassa Vuokatissa järjestetyt hyvinvointiviikonloput sisältävät itsehoitoharjoituksia, eheyttävää liikuntaa ja fengshuin perusteita. Käytössä ovat luonnollisesti myös Katinkullan kylpylä ja Vuokatin jyhkeät maisemat ulkoiluun. Opi uutta, koe hemmottelu ja hyöty yhdessä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos mielessäsi on idea koulutustarpeesta, ota rohkeasti yhteyttä, mietitään yhdessä koulutuksen tavoite ja toteutustapa! Ja muistathan, ettei ympäristön ehostaminen tarvitse aina olla kallista!