Voimaannuttavaa vyöhyketerapiaa Joensuussa

Vyöhyketerapia on hoitomenetelmä, joka sisältää jalkojen tai/ja käsien heijastepisteiden käsittelyä. Heijastepisteet vastaavat aina määrättyä kehon kohtaa eli keho heijastuu pienoiskoossa käsiin, korviin ja jalkapohjiin. Jalkaterät ja kämmenet toimivat näin koko elimistöä heijastavina alueina ja niiden kautta vaikutetaan autonomiseen hermostoon. Vyöhyketerapian erilaiset hieronta- ja painelutekniikat ovat suunniteltu auttamaan Qi:n virtaamista ja hajottamaan tukkeumia.

Milloin vyöhyketerapiaan?

Vyöhyketerapia on tehokas apu stressin, jännityksen ja väsymyksen hoidossa. Hyviä tuloksia saa mm. raskausajan turvotuksiin ja synnytyksen käynnistämisessä, päänsäryn ja migreenin, virtsatievaivojen, vilustumisen, verenpaineen, kaikkien hormonaalisten vaivojen, ruoansulatusongelmien, unettomuuden ja selkäkipujen hoidossa. Ja se toimii myös ehkäisevästi sairauksia vastaan vahvistaessa ja tasapainottaessa kehoa. Hoitoon voi tulla vain nauttimaan, vaikkei kärsisi erityisesti mistään vaivasta!

Vyöhyketerapiaan yhdistettäviä hoitoja

Harmoniaa- hoidoissa voidaan tehdä yhdistelmähoitoja. Vyöhyketerapian lisänä on tehokas aurikulo- eli korvapistehoito varsinkin stressin ja kiputilojen hoidossa. Nautinnollisuutta saadaan lisää pienillä tekijöillä esim. pakkaushoidoilla.

Miellyttävää hoitoa asiakaskohtaisesti räätälöitynä

Tavallisesti hoidossa käsitellään vain jalkapohjia, mutta siihen voidaan liittää myös käsien hoito ja korvapistehoito eli aurikuloterapia. Aurikuloterapiaa eli korvan pisteiden painantahoitoa käytetään yleisesti terveyttä ylläpitävästi. Aloitan uuden asiakkaan kanssa haastattelulla ja useimmiten vyöhyke- tai aurikuloterapialla, koska tunnistan kehon tarpeet parhaiten juuri jalkapohjasta ja korvista. Hoitotekniikkani on tuntuva, mutta kuitenkin kivuton.

Vauvojen ja pienten lasten hoitoaika on varsin lyhyt ja odottavien äitien osalta teen yhteistyötä neuvolan tai äpkl:n kanssa. Aiheesta lisää kohdassa pienokaishoidot.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan, vaikka aiemmat vyöhyketerapiakokemuksesi eivät olisi olleet miellyttäviä!