Ennaltaehkäisevät ja eheyttävät luontaishoidot Joensuusta

Täydentävillä hoitomuodoilla tasapainotetaan kehoa ja mahdollistetaan Qin vapaa virtaus. Japanissa tästä elinvoimasta käytetään nimeä Ki, Kiinassa Qi tai Chi, intialaisessa hoitotieteessä sitä kutsutaan Pranaksi.

Qi on elämänenergiaa, jota on kaikessa. Joskus virtaus ehtyy, juuttuu tai kertyy liiaksi väärään paikkaan. Luontaishoidot tukevat terveyttä kokonaisvaltaisesti, kun taas länsimainen lääketiede ennaltaehkäisee ja hoitaa sairauksia sekä kuntouttaa. Kun keho on vakavasti sairas, se ei aina kykene itse stimulaatioista huolimatta tasapainottumaan, vaan tarvitaan lääkehoitoa ja toimenpiteitä, mutta pian sen jälkeen täydentävät hoitomuodot nopeuttavat paranemista ja vahvistavat kehoa palauttaen tasapainon. Erityisesti kiinalainen lääketiede, johon useat hoitomuodot pohjautuvat, pureutuu kehoon ongelmia aiheuttaviin syihin ja kehossa ilmeneviin tasapainohäiriöihin ja hoitaa niitä.

Monipuoliset luontaishoitojen yhdistelmät käytössä

Koen luontaishoidot lääketieteellisiä hoitoja täydentäviksi. Harmoniaa hyvinvointipalvelut tarjoaa hoitoja, jotka ennaltaehkäisevät ja eheyttävät. Pyrin käyttämään luontaishoitoja mahdollisimman monipuolisesti sekä päivittämään käyttööni aina tuoreimman tietämyksen niiden vaikutuksista. Käytän pääosin yhdistelmähoitoja eli liitän esim. osaksi vyöhyketerapiaa myös muita luontaishoitoja tai menetelmiä. Harmoniaa hyvinvointipalvelut toimii mahdollisimman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.