Relain-magneettihoitolaite

Magneettiterapeuttisen laitehoidon teho perustuu värähtelevään hierontaan ja siihen yhdistettyyn magneettien syvälliseen vaikutukseen. Laitetta ympäröivän magneettikentän syvyys on n. 30 cm. Relain-magneettihoitolaite hoitaa siten syvälläkin kehossa olevia kohtia. Relain elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Laitteella on myös selkeästi rentouttava vaikutus.

Magneetin vaikutus auttaa parantamaan verenkiertoa, jonka mukana enemmän happea ja ravinteita kulkee kehon soluihin. Parantunut verenkierto auttaa munuaisten avulla myrkkyjä ja kuona-aineita poistumaan kehosta tehokkaammin. Nykyään magneettiterapialla hoidetaan maailmalla jopa vakaviakin sairauksia kuten Alzheimerin tautia, dementiaa, vakavia masennustiloja, diabeteksen aiheuttamia ongelmia ja Ms-tautia. Viimeisimpinä erittäin hyvinä tutkimustuloksina mukaan on päässyt myös halvauspotilaiden hoito. Usein Relain-laitteella hoidetaan kipualueita, tukkoisia lihaksia ja jännittyneisyyttä.

Kipu on yksilöllinen tuntemus, jota on vaikea yksiselitteisesti mitata. Tästä johtuen kivun hoitomuodot ovat aina räätälöityjä ja yksilöllisiä: Relain-hoito voidaan yhdistää myös muihin soveltuviin hoitoihin. Relain-laitteella on hoidettu menestyksellisesti ihmisten lisäksi myös eläimiä. Sydämentahdistinta sekä muita kehon sisäisiä laitteita käyttävän henkilön tulee välttää Relaimen käyttöä, koska sen magneetit saattavat tyhjentää laitteen pariston.

Relaimella voidaan hoitaa vaatteiden päältä tai paljaalta iholta. Jo 10–30 minuutin käsittely lievittää kipuja ja jännitystiloja. Huomaat hoidon vaikutukset välittömästi!