Kukkaterapia

Suomalaiset kukkaterapiavalmisteet on valmistettu Frantsilassa lääkäri ja homeopaatti Edward Bachin (1886–1936) ohjeiden mukaan käyttäen Suomen luonnosta saatavia, kukkivia kasveja.

Kukkatipat tasapainottavat kielteisiä tunnetiloja, jotka yleensä heikentävät immuunipuolustusta ja aiheuttavat niin fyysisiä kuin psyykkisiä oireita. Kukkatipat tasapainottavat mieltämme ja näin hoitavat kokonaisvaltaisesti koko olemustamme. Keho on kuin peili, joka kertoo kuinka voit sisäisesti. Esim. jatkuva lihasjännitys kertoo, että keho on alkanut kantaa puolestasi jotain, joka oli tai on helpompi tukahduttaa kuin kokea ja ilmaista. Kukkatippoja käytetään mielialan ja itsetuntemuksen parantamiseen sekä tukemaan muiden hoitomuotojen vaikutusta. Tippoja voivat käyttää lapset, aikuiset, eläimet ja kasvit. Se sopii käytettäväksi myös minkä tahansa normaalin lääkityksen kanssa. Kukkaterapia on aina turvallista.

Hoidossa saat yksilöllisesti sekoitetun käyttöliuospullon kolmeksi viikoksi, jota nautit annetun ohjeen mukaisesti. Myös pitkäaikainen käyttö on turvallista.